Luukku 17

Miksi joulupukki ei ole koskaan kipeä eikä näytä vanhenevan? Joulupukki syö joka päivä puuroa, joka kylpee kanelissa! Kaneli on täynnä suojaavia antioksidantteja. Tähän päivään mennessä kanelista on löydetty 41 erilaista suojaavaa yhdistettä! Vieläpä se hidastaa ikääntymisen vaikutuksiakin. Joulupukilla ei siis ole hätää vuosien kulun kanssa.

Minua kaneli on auttanut monissa vaivoissa. Olen niitä naisia, jotka merkitsevät kuukautispäivät kalenteriin punaisella rastilla. Jossakin elämän vaiheessa kävi niin, että rasteja ilmaantui kalenteriin ihan miten sattui. Rohto oli selvä. Määräsin itselleni ensihätään kanelikuurin.

Muita kuureja en tarvinnutkaan. Kierto palautui ennalleen ja kanelilla tuli samalla kertaa hoidettua pari muutakin juttua: ilmavaivat, ripuli, flunssa, yökastelu, ruuansulatuskanavan ärsytykset, heittelevä verensokeri, ruokahaluttomuus, loismadot, rintakivut, korkea verenpaine. No nyt juksasin! Ei minulla ollut kuin se kuukautisvaiva silloin. Tulipahan kerrottua mihin kaikkeen kanelista on.

icon_02
Jaa tämä artikkeli

Haluatko kuulla ajankohtaisista tarjouksista ja bioalan uutuuksista?

Tilaa City-Lab uutiskirje