If you wish to view this page in English, please click on the language bar on the upper right corner and switch to English.

Tervetuloa virtuaalisen kevätnäyttelyn info-sivulle! Täältä löydät kaiken virtuaalitapahtumaan liittyvän, mm. luento-ohjelman. Kiva, että löysit sivulle!

Tämä virtuaalinäyttely korvaa perinteisen kevään yhteisnäyttelyn, ja samalla juhlimme myös Biomedicumin toimipisteen 20-vuotispäivää.

Biomedicumin ensimmäinen rakennus valmistui vuonna 2001 ja City-Lab on toiminut talon pohjakerroksessa alusta asti, eli nyt maaliskuussa kunnioitettavat 20 vuotta! Biomedicumin toinen rakennus valmistui ensimmäisen viereen vuonna 2008, ja rakennuksia yhdistää lääkäriseura Duodecimin merkkihenkilön ja samannimisen aikakauskirjan ensimmäisen päätoimittajan Konrad ReijoWaaran (1853–1936) kunniaksi nimetty silta.

Näyttelyyn osallistuvat seuraavat yhteistyöyrityksemme:

Luentoaikataulu

Tapahtuman ohjelma koostuu toimittajiemme pitämistä tieteellisistä luennoista, sekä tapahtuman yleisluennoista. Yleisluennot ovat katsottavissa päälavalla haluamaasi aikaan. Tieteellisetluennot jakaantuvat kahteen eri luentosaliin ja niitä on yhteensä 14 kpl. Nämä luennot ovat toimittajiemme ja heidän yhteistyökumppaneiden pitämiä. Päivitämme luentojen tietoja pikimmiten.