BD on maailmanlaajuinen lääketeollisuuden yritys, joka edistää maailman terveyttä tehostamalla lääkekehitystä, diganostiikkaa ja jakelua. Yritys tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja kehittyneeseen lääketutkimukseen ja genomiikkaan, tehostaa tulehduksellisten sairauksien ja syöpien diagnosointia sekä tukee esimerkiksi diabeteksen hoitoa. BD suosituimmat tuotteet ovat virtaussytometriaan liittyvät laitteet ja reagenssit.

Luennot:
Sali 2 10.00 – 10.45
Aihe: BD Rhapsody™ Single Cell MultiOmics – High-dimensional biology for single-cell studies
Luennoitsija: Hasumati Patel, Senior Single Cell Solution Architect, BD Biosciences

Sali 2 15.00 – 15.45
Aihe: BD Flow Cytometry News – Driving deeper scientific insights with BD instrument and reagents solutions
Luennoitsija: Mervi Reunanen, Business Development & Application Support Manager, BD Biosciences

BD Rhapsody™ Single-Cell MultiOmics
Single-cell RNAseq muuttaa käsityksemme soluista. BD:n Rhapsody™ Single-Cell Analysis System on juuri sitä, mitä tarvitset ymmärtääksesi solujen muotoja ja toimintoja yksittäisten solujen tasolla, ja BD on kehittänyt sen 40 vuoden solubiologian kokemuksella. Rhapsody Single-Cell systeemi tehostaa tutkimustyön tarjoamalla kokonaisvaltaiset työkalut, mukaan lukien reagenssit sekä analyysiohjelmiston, jotka toimivat yhdessä ja täyttävät uniikit single-cell tutkimustarpeet. Tämä uusi analyysisysteemi ratkaisee kaikki perinteisten analyysien rajoitteet, kuten mikroarrayn ja bulk RNAseq, jotka perustuvat useiden solujen mittauskeskiarvoihin. Tämä uusi analyysimenetelmä mahdollistaa yksittäisten solujen erittäin hienovaraisten erojen havainnoinnin ja käyttäjät voivat tunnistaa ja luonnehtia uusia solutyyppejä ja näin ollen auttaa ymmärtämään biologisia prosesseja aina immunologiasta onkologiaan.

BD:n Rhapsody Single-Cell Analysis System mahdollistaa jopa satojen geenien digitaalisen kvantitaation kymmenistä tuhansista yksittäisistä soluista joko yhdestä tai useammasta näytteestä samanaikaisesti. Näin ollen se tarjoaa sekä kohdistettuja että kustomoituja assayta, jotka ovat kuitenkin tarpeeksi joustavia sopiakseen kaikkiin tutkimustarpeisiin. Ne sisältävät tehokkaan systeemin, joka lyhentää sekä sekvensoinnin ajankulua että rahankulua.