Miksi asioida meillä?

City-Lab

Hyviä syitä tehdä labran hankinnat juuri meiltä:

Saat aina sekä nouto- että tilaustuotteet parhaimpaan hintaan, ilman toimitus- ja laskutuskuluja.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa Sinua oikean tuotteen valinnassa tai uuden menetelmän pystyttämisessä.

Noutovarastostamme löydät heti suuren osan perusreagensseista ja -tarvikkeista ja hyllyvalikoimaamme voidaan muokata toiveittesi mukaan.
Laaja päämiesvalikoima kattaa lähes kaikki laboratorioalan tuoteryhmät ja tarpeet!

Vastaanotamme ja säilytämme tuotteet asianmukaisesti myös silloin, kun et ehdi noutaa niitä loman tai työkiireiden takia.

Hoidamme kaikki tilausvaiheet puolestasi: hintavertailut, seuraamme tilauksen etenemistä ja hoidamme mahdolliset laskutuskyselyt ja reklamaatiot.

Puramme kuljetuspakkaukset ja kierrätämme pakkausmateriaalit puolestasi.

Meillä voit asioida haluamallasi kielellä itsellesi sopivaan aikaan joko henkilökohtaisesti, puhelimitse tai sähköpostitse.

City-Labin tarina

Mistä kaikki alkoi?

City-Labin tarina sai alkunsa vuonna 1993, kun City-Labin perustaja Päivi Kemppainen toteutti monen tutkijan toiveen ja perusti biokaupan Turun BioCityyn. Ajatuksena oli pystyttää paikallinen tilauspalvelu alueen yrityksille ja laitoksille sekä ylläpitää yhteistä paikallista laboratoriotuotteiden varastoa. Toiminta alkoi pienessä 10 neliön toimitilassa BioCityssä, ja ensimmäiset yhteistyökumppanit olivat Biohit Oy ja Biotop Oy. Sittemmin toiminta laajeni vuonna 2001 Helsingin Biomedicumiin ja 2005 Viikin kampukselle.

Mikä meille on tärkeää?

Meille City-Labissa on tärkeää olla tutkimuksen tukena.
Pyrimme toiminnallamme säästämään tutkimushenkilökunnan aikaa ja rahaa, helpottamaan tilausrutiineja ja varastointiongelmia sekä pienentämään turhien hankintojen aiheuttamaa hävikkiä. Laboratorioiden henkilökunta voi näin keskittyä tekemään tutkimustyötään ja jättää selvittely- ja varastointityön meidän huoleksemme. Me huolehdimme lisäksi vastaanotettujen tuotteiden säilytyksestä oikeassa lämpötilassa sekä pakkausmateriaalien kierrätyksestä.
Kaikki City-Labin kautta tilatut tuotteet toimitetaan ilman toimitus- tai laskutuskuluja.

Henkilökuntamme on motivoitunutta ja palveluhenkistä. Pyrimme pitämään itsemme ajan tasalla uusista menetelmistä, tuotteista ja tarjouksista. Muokkaamme myös hyllytuotevalikoimaamme asiakkaiden toiveiden mukaan.

Yhteistyössä kanssamme on korkeatasoisia maahantuoja- ja valmistajayrityksiä, jotka haluavat tarjota teille kauttamme hyvää palvelua. Toimimme tiiviissä yhteistyössä yritysten tuotepäälliköiden kanssa, ja tuotteissa koskevissa kysymyksissä voimme aina tukeutua yritysten laajan kansainvälisen verkoston asiantuntemukseen. Yritykset järjestävät tiloissamme myös näyttelyitä, joissa on mahdollisuus saada tietoa uusimmista tutkimusta helpottavista tekniikoista ja tuotteista. Yhteistyöllä uskomme tarpeiden ja tarjonnan kohtaavan.

Missä olemme nyt?

Vuoden 2013 viimeisinä päivinä minusta tuli City-Labin uusi toimitusjohtaja.
City-Lab on ollut osa elämääni jo yli 14 vuotta: ensin asioin Biomedicumin toimipisteessä tutkijana. Vuonna 2006 väittelin filosofian tohtoriksi Helsingin yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta jonka jälkeen toimin tuotepäällikkönä silloisessa City-Labin yhteistyöyrityksessä Finnzymes Oy:ssä ja myöhemmin Fisher Scientific Oy:ssä.

City-Labin toiminta-ajatus ei ole muuttunut alkuperäisestä, vaikka haluamme toki sopeutua ympäröivän maailman muutoksiin ja olla kehityksessä mukana. Olemme viime vuosien aikana avanneet useita uusia toimipisteitä: Tampereella Kaupin kampuksella aloitimme syksyllä 2014, Oulun Aapistiellä keväällä 2015 ja marraskuussa 2016 myös Kuopion Snellmanniassa. Tästä eteenpäin meidät löytää siis kaikilta suomalaisilta bioalan yliopistokampuksilta.
Yhteistyöyritysten määrä on nykyään jo 11.
Kaikkien toimipisteiden toimintaideana on edelleen tarjota henkilökohtaista, joustavaa palvelua ja vaivatonta asiointia lähellä loppukäyttäjiä.

Olethan mukanamme tukemassa suomalaista osaavaa palvelua!

Sanna Partanen
Toimitusjohtaja / CEO, City-Lab Oy
Tel. +358 50 360 4066
sanna.partanen (at) city-lab.fi