Biotop

Tietoa toimittajasta

Biotop Oy on vuonna 1991 perustettu suomalainen Life Science -yritys. Biotop on City-Labin ensimmäinen yhteistyökumppani ja yhteistyömme on kestänyt jo 30 vuotta. Biotopin tuotteita on saatavilla kaikissa City-Labin toimipisteissä ja suurin osa kysytyimmistä tuotteistamme löytyy suoraan hyllyltä.

Biotop tuo maahan tunnettuja molekyyli- ja solubiologian sekä diagnostiikan tuotteita. Biotop edustaa tällä hetkellä noin kolmeakymmentä toimittajaa ympäri maailman: Saksasta, Ranskasta, Isosta-Britanniasta, Ruotsista, Norjasta, Japanista, Taiwanista, Etelä-Koreasta ja Yhdysvalloista.

We take it personally! on Biotopin motto, johon kiteytyy yrityksen asiakaspalvelufilosofia. Biotop uskoo että vahvat, pitkäaikaiset asiakassuhteet rakentuvat luottamukselle.

Biotop Oy on Suomen luonnonsuojeluliiton kannatusjäsen.Tuotteet

Molekyylibiologian tuoteryhmä kattaa molekyylibiologian ja proteomiikan tutkimukseen tarkoitetut tuotteet, kuten reagenssit PCR:ään ja nukleiinihappojen puhdistuskitit. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös mm. älypuskurit sekä ladderit ja geelit elektroforeesiin.

Solubiologian tuoteryhmästä löytyy tuotteita soluviljelyyn, transfektioihin sekä laaja valikoima ihmisen primäärisoluja ja mediumeja ja solujäädytysaineita.

Laitteisiin ja kulutustavararoihin kuuluvat esimerkiksi laboratorion pienlaitteet, PCR-laitteet, heat sealerit ja homogenisaattorit. Tämä osio kattaa myös kulutustavarat, kuten solujäädytyssäiliöt ja cryo-tarrat.

Tilaa lähimmän City-Lab -toimipisteesi uutiskirje ja saat aina ajantasaiset tiedot bioalan uutuuksista.