Biotop

Biotop on City-Labin ensimmäinen ja pitkäaikaisin yhteistyökumppani. Biotop maahantuo ja jakelee tunnettuja molekyylibiologian, solubiologian sekä diagnostiikan tuotteita.

Macherey-Nagelin Klassikko-kampanja

Taas on se aika vuodesta, kun Biotopin Klassikkokampanja pyörähtää käyntiin! Saat siis suosituimmat Macherey-Nagelin kitit tarjoushinnoin ja kaupanpäälle 1-2 Fazerin suklaarasiaa! Katso tarkemmat kampanjatiedot täältä.

Kampanja on voimassa 31.12.21 asti.

 

Syksyn Biotopics on täällä!

Syksy on saapunut ja se tarkoittaa myös uutta Biotopics-kampanjaa! Lehdestä löydät tällä kertaa muun muassa Myran pipetointirobotin ja qPCR-laitteen, SensiFAST qPCR-kitit, jetOPTIMUS-reagenssin ja paljon uutuuksia! Kampanjalehti on kokonaisuudessaan luettavissa täältä!

Kampanja on voimassa 31.12.21 asti.

 

Macherey-Nagelin Microbiome-kitit tarjoushinnoin!

Mikrobiomi-kiteillä saat nopeasti puhdasta ja laadukasta DNA:ta hankalista näytteistä kuten maaperä, uloste, vesi ja biofilmit. Uutuutena NucleoMag Microbiome DNA-kitti, joka sopii automaatioon! Lue lisää täältä.

Tarjoushinnat voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

 

Biolinen PCR-tuotteet loistohinnoin!

Biolinelta saat laadukkaita tuotteita PCR-tutkimuksesi tueksi. Esimerkiksi SensiFAST cDNA-kitit jopa 1pg lähtömateriaalille, superherkät ja spesifiset qPCR-kitit sekä PCR mixit. Lue lisää täältä.

Tarjoushinnat voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

 

Jaa tämä artikkeli

Haluatko kuulla ajankohtaisista tarjouksista ja bioalan uutuuksista?

Tilaa City-Lab uutiskirje