Tervetuloa tutustumaan yhteistyökumppaniemme webinaareihin ja sähköisiin materiaaleihin! Alta löydät linkkejä mielenkiintoisiin videoihin ja e-kirjoihin.

Otamme mielellämme ehdotuksia vastaan kiinnostavista aiheista!

BD Bioscience ja Preanalytical Systems

BD:n sähköisen oppimisen materiaaleihin pääset tutustumaan täältä.

Webinaarit virtaussytometriasta ja panelisuunnittelusta löydät täältä.

BioNordika

Lonza tarjoaa laajan valikoiman soluvijelyyn, transfektioihin ja endotoksiinitestaukseen liittyviä webinaareja. Löydä omat suosikkisi täältä!

Cell Signaling Technologiesin video- ja webinaarivalikoimasta löydät kiinnostavaa materiaalia muun muassa syöpä- ja solusyklitutkimuksesta sekä proteomiikasta.

Mikä trendaa molekyylibiologian alalla? New England Biolabsin tutkijat keskustelevat useista aihepiireistä, mm. kloonauksesta, PCR- ja qPCR-tekniikoista sekä NGS-näytteiden käsittelystä.

Bio-Rad Laboratories

Mielenkiintoista materiaalia qPCR:stä, ddPCR:stä, Western blottauksesta sekä monista muista tekniikoista löydät Bio-Radin kattavasta webinaari-tarjonnasta – tutustu ja opi uutta!

Tutustu myös vasta-aineiden esittelyvideoihin ja webinaareihin!

Bio-Techne

Bio-Technen laajasta webinaarikirjastosta löydät videoita muun muassa vasta-aineiden validoinnista, geeniterapiasta ja virtaussytomeria-paneleiden suunnittelusta.

Biotop

Macherey-Nagelin biowebinaari sarja löytyy videoina täältä, sitä mukaa kun webinaarit ilmestyvät.

Promocellin arkistosta löydät mielenkiintoisia videoita kanta- ja primäärisoluista sekä soluviljelytekniikoista.

Andrew+ näyttää kuinka automatisoit NucleoBond Xtra Midi kittisi ja vähennät huomattavasti manuaalisiin vaiheisiin käyttämääsi aikaa.

Ongelmia PCR:n kanssa? Tutustu Biolinen webinaarivalikoimaan ja löydä vinkkejä onnistuneeseen lopputulokseen!

Fisher Scientific

Haluatko parantaa pipetointitaitojasi? Tutustu Thermon Good Laboratory Pipetting (GLP) -oppaaseen ja saa parempia pipetointituloksia.

Katso myös Eppendorfin ilmainen webinaari nukleiinihappojen puhdistuksesta! Tässä webinaarissa voimansa yhdistävät Eppendorf ja MACHEREY-NAGEL.

Immuno Diagnostic Oy

Nexcelom Biosciencen webinaarien avulla kohti tarkempia solulaskentatuloksia.

Lexogenin webinaareista löydät vinkkejä RNA:n sekvensointiin ja transkriptomien analysointiin.

NuGEN/Tecan Genomicsilta löydät ratkaisut NGS:n eri aihealueisiin, kuten markkerien tunnistukseen ja non-CpG DNA-metylaation tutkimiseen.

Tutustu myös Cellinkin 3D-bioprinttausta esitteleviin videoihin ja opi uudesta tekniikasta!

Labnet

Promegalta löydät sekä live- että jälkikäteen katsottavia webinaareja CRISPR-geenieditoinnista ja 3D-soluviljelystä.

Corningin webinaarien kautta pääset tutustumaan organoiden ja 3D-soluviljelyn mahdollisuuksiin.

Työskenteletkö epigenetiikan ja histonimodifikaatioiden parissa? Siinä tapauksessa Active Motifin sähköiset materiaalit ovat juuri oikeita sinulle!

Merck

Merck on mukana monissa kevään etätapahtumissa ympäri maailman, pääset tutustumaan heidän virtuaalinäyttelyihin ja -seminaareihin täältä.

PerkinElmer

PerkinElmeriltä löydät laajan webinaaritarjonnan proteomiikasta in vivo -kuvantamiseen sekä livelähetyksinä että tallenteina.

Sartorius

Sartoriukselta löydät mielenkiintoisten webinaarien lisäksi case-studyt, joissa tutustutaan Sartoriuksen tuottamiin ratkaisuihin asiakasympäristössä.

Muista myös Sartoriuksen erinomainen pipetointiakatemia ja muut tekniikkakoulutukset! Nyt on aika hioa pipetointitaidot huippuunsa.

Thermo Fisher Scientific

Thermon laajasta webinaarivalikoimasta löydät mielenkiintoisia videoita soluviljelystä sekvensointiin. Tutustu ja opi uutta tutuista tekniikoista!

Muista myös Thermon koulutustarjonta, tarjolla on nettikursseja perusteista edistyneimpiin tekniikoihin.