Suosittu Klassikko-kampanja tulee taas!

Taas on se aika vuodesta, kun Biotopin Klassikkokampanja pyörähtää käyntiin! Saat siis suosituimmat Macherey-Nagelin kitit tarjoushinnoin ja kaupanpäälle 1-2 Fazerin suklaarasiaa! Katso tarkemmat kampanjatiedot täältä.

Kampanja on voimassa 31.12.21 asti.


Syksyn Biotopics on täällä!

Syksy on saapunut ja se tarkoittaa myös uutta Biotopics-kampanjaa! Lehdestä löydät tällä kertaa muun muassa Myran pipetointirobotin ja qPCR-laitteen, SensiFAST qPCR-kitit, jetOPTIMUS-reagenssin ja paljon uutuuksia! Kampanjalehti on kokonaisuudessaan luettavissa täältä!

Kampanja on voimassa 31.12.21 asti.


Macherey-Nagelin Microbiome-kitit tarjoushinnoin!

Mikrobiomi-kiteillä saat nopeasti puhdasta ja laadukasta DNA:ta hankalista näytteistä kuten maaperä, uloste, vesi ja biofilmit. Uutuutena NucleoMag Microbiome DNA-kitti, joka sopii automaatioon! Lue lisää täältä.

Tarjoushinnat voimassa vuoden 2021 loppuun asti.


Biolinen PCR-tuotteet loistohinnoin!

Biolinelta saat laadukkaita tuotteita PCR-tutkimuksesi tueksi. Esimerkiksi SensiFAST cDNA-kitit jopa 1pg lähtömateriaalille, superherkät ja spesifiset qPCR-kitit sekä PCR mixit. Lue lisää täältä.

Hinnat voimassa vuoden 2021 loppuun asti.


Laiteuutuus Next Advancelta kudosten homogenisointiin!

Uudella Bullet Blender® -laitteella homogenisoit jopa 24 näytettä samaan aikaan muutamassa minuutissa! Eläin- ja kasvikudosten homogenisoinnin lisäksi laitetta voidaan käyttää myös muun muassa nanopartikkeleiden muodostamiseen ja soluorganellien eristykseen. Bullet Blender® Gold -mallit lisäksi pitävät näytteesi viileinä käsittelyn aikana.

Lue lisää laiteuutuudesta täältä ja hyödynnä tutustumistarjoukset!

BT24M    Bullet Blender Storm Pro   4800€

BT5E    Bullet Blender 5E Pro              4900€

Katso Biotopin kaikki ajankohtaiset kampanjat täältä.

Kysy lisää ja tilaa City-Labista!