City-Lab on palveleva biokauppa

Tarinamme

City-Labin tehtävä on helpottaa tieteentekijöiden arkea ja hoitaa aikaavievät rutiinit heidän puolestaan. City-Labin tarina sai alkunsa vuonna 1993, kun Päivi Kemppainen toteutti monen tutkijan toiveen ja perusti biokaupan Turun BioCityyn. Ajatuksena oli pystyttää tilauspalvelu alueen yrityksille sekä ylläpitää laboratoriotuotteiden varastoa. Nykyään löydät City-Labin lähes jokaiselta bioalan yliopistokampukselta.

City-Lab numeroina

1993
City-Lab perustetaan Turun BioCityyn.
5
Toimipistettä suomalaisilla yliopistokampuksilla.
Yhteystiedot
12
Osaavaa ammattilaista valmiina auttamaan.
Henkilöstö
400+
Meiltä löytyvien tuotemerkkien määrä
Tuotemerkit
0 €
Palvelumme ovat ilmaisia, mikäli noudat tuotteet meiltä.
Palvelumme

City-Lab on

1 | Ihmisläheinen
Olemme halunneet luoda City-Labista paikan, johon on kiva tulla. Meillä on pitkäaikaisia asiakkuussuhteita ja meille on tärkeää, että toimimme kivijalkaliikkeissä lähellä heidän arkeaan: luoksemme voi piipahtaa kesken päivän, meillä on aikaa auttaa.
2 | Suomalainen
City-Lab on suomalainen perheyritys. Olemme toimineet paikallisesti kivijalkamyymälöissämme lähes 30 vuoden ajan. Nykyään toimimme ketterästi myös verkossa, mutta haluamme edelleen säilyttää ytimessämme sen kaikkein tärkeimmän: sinut, asiakkaamme.
3 | Kokonaisvaltainen
Emme ole maahantuoja vaan teemme yhteistyötä alan johtavien maahantuojien kanssa. Sinun ei tarvitse tilata jotain laitetta jostain ja toista muualta, vaan voit tilata kaiken meidän kauttamme, yhdellä kerralla. Etsimme tarpeisiisi sopivat tuotteet, teemme tarjouspyynnöt ja tilaukset tuotteista sekä varastoimme ne puolestasi – hoidamme koko homman.
4 | Puolueeton
Koska emme edusta tiettyä valmistajaa, pystymme puolueettomasti etsimään parhaat laitteet ja välineet juuri sinun tarpeisiisi 12 toimittajamme valikoimista. City-Labin palvelut ovat ilmaisia asiakkaalle. Emme peri myöskään laskutuslisiä tai toimituskuluja, kun noudat tuotteet kivijalkamyymälöistämme.
5 | Tehokas
Miksi käyttää aikaa tuotteiden etsimiseen, vertailuun ja kilpailuttamiseen, kun ajan voi käyttää tärkeämpiinkin asioihin – itse tutkimukseen. Me hoidamme kaikkien tutkimuksesi kannalta tärkeiden laitteiden ja välineiden etsimisen, tilaamisen ja säilyttämisen jotta sinä voit keskittyä tieteen tekemiseen.

City-Labin tervehdys

Palvelu on sydämen asia

Vuoden 2013 viimeisinä päivinä minusta tuli City- Labin toimitusjohtaja. Yritys on ollut osa elämääni jo yli 14 vuotta: ensin asioin Biomedicumin toimipisteessä tutkijana. Vuonna 2006 väittelin filosofian tohtoriksi Helsingin yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta jonka jälkeen toimin tuotepäällikkönä silloisessa City-Labin yhteistyöyrityksessä Finnzymes Oy:ssä ja myöhemmin Fisher Scientific Oy:ssä.

City-Labin toiminta-ajatus ei ole muuttunut alkuperäisestä, vaikka haluamme toki sopeutua ympäröivän maailman muutoksiin ja olla kehityksessä mukana. Olemme viime vuosien aikana avanneet uusia toimipisteitä: Oulun Aapistiellä keväällä 2015 ja marraskuussa 2016 Kuopion Snellmanniassa. Tästä eteenpäin meidät löytää kaikilta suomalaisilta bioalan yliopistokampuksilta. Yhteistyö- yritysten määrä on nykyään jo 12. Kaikkien toimipisteiden toimintaideana on edelleen tarjota henkilökohtaista ja kokonaisvaltaista palvelua bioalan ammattilaisille.

Kiitos kun olet mukanamme tukemassa suomalaista osaavaa palvelua!

Tilaa lähimmän City-Lab -toimipisteesi uutiskirje ja saat aina ajantasaiset tiedot bioalan uutuuksista.