Biotop

Kesän Biotopics-tarjouslehti

Lue koko lehti täältä. Tarjouksessa

  • Mupid ONE elektroforeesilaite – mukana kaikki osat kuten virtalähde, tarjottimet ja kammat. Helppo puskurin poisto. Hinta 790 euroa.
  • FastGene PCR 8-stripit, joka putkella oma kansi (FG-088WF). Tämä vähentää ristikontaminaation riskiä. Optisesti kirkkaat, sopivat qPCR-töihin ja useimpiin PCR-laitteisiin. Japanilaista laatua. 79 euroa / 120 kpl.
  • CoolCell-solujäädytysrasiat 12 näytteelle 168 euroa. Standardoitu jäähdytysnopeus (1 aste/min) ilman alkoholia.

Myös paljon muita uutuuksia (kuten moderni FAS-X geelikuvantamislaite) ja muistutuksia kuten MN bead tubes ja yhteensopiva teline, jonka avulla voit muuttaa vortexisi homogenisaattoriksi.

Voimassa elokuun 2023 loppuun. Arvonlisävero lisätään.

 

Azenta (vanha nimi 4titude) PCR- ja qPCR-muovitarjous

Azentalla on suuri valikoima muoveja niin perus-PCR:ään kuin erikoiskäyttöön, esimerkiksi low DNA binding-levyt NGS:ää varten. Heiltä saa myös oheistuotteita, kuten sealer-automaatteja. Lue uusi Biotopics Azenta special – paljon tietoa ja tarjouksia esimerkiksi:

  • FrameStar 2-komponentti-PCR-levyistä, kun haluat todella minimoida näytteen haihtumisen
  • perus-PCR- ja qPCR-levyistä (tarjouksessa esimerkiksi suosikit 4ti-0740, 4ti-0750 ja 8-stripeiksi pilkkoutuva 4ti-0750/TA)
  • sealeista (tarjouksessa asiakkaidemme suosimat 4ti-0500 ja 4ti-0550)
  • deep well storage-levyistä

Voimassa heinäkuun 2023 loppuun, perus-PCR-levyjen osalta joulukuun 2023 loppuun. Muista myös vuositarjoushinnat!

 

Macherey-Nagel Most Wanted-tuotteiden tarjouskampanja 

Myydyimmät DNA- ja RNA-eristyskitit erikoishintaan koko vuoden 2023 ajan! Katso kittilista täältä. Hyödynnä myös kitinvalintatyökalua.

 

Helmikuun Biotopics-tarjouslehti

Tarjouksessa ovat SensiFAST qPCR-kitit, helppokäyttöinen Q-Stain-proteiinigeeliväri sekä laadukkaat FastGenen sinivihreään, nukleiinihappoja pilkkomattomaan led-valoon perustuvat geelikuvantamislaitteet.

Esittelyssä on myös uusia tuotteita kuten uudentyyppinen qPCR-laite (FastGene qFYR) sekä ruotsalaisen Bio-Worksin uudenlaiset kromatografisen puhdistuksen ja erottelun tuotteet, mm. agaroosi-resiinit.

Lue koko lehti täältä.

 

Varastontyhjennys

Tarjouksia monista suosikkituotteista, kuten Nippon Geneticsin PCR-levyistä ja -stripeistä. Tuotteita on rajoitettu erä – kysy lisää omasta City-Labistasi!

 

Mikäli sinulla on kysyttävää jostain kampanjatuotteesta, voit lähettää tiedustelusi alla olevan lomakkeen kautta, tai kysyä City-Labista.

Kysy meiltä mitä tahansa kampanjoihin liittyen!

Voit myös piipahtaa liikkeessämme ja jutella henkilöstömme kanssa. Palvelemme sinua mielellämme!

Tilaa lähimmän City-Lab -toimipisteesi uutiskirje ja saat aina ajantasaiset tiedot bioalan uutuuksista.