Biotop

RAJOITETUN AJAN: Macherey-Nagelin DNA ja RNA Clean-up-kitit

  • Suositut kitit nukleiinihappojen puhdistukseen ja konsentrointiin – saksalaista laatua yli satavuotiaalta labra-alan perheyritykseltä. Saat puhdistuskitit alehintaan ja kaupan päälle kauniin käsisaippuapullon.

Tarjous on voimassa 30.9.2022 asti koodilla CLEAN-UP.

RAJOITETUN AJAN: PromoCell primäärisolutuotteet

  • Osta yksi Human Primary Cell-tuote ja saat kaupan päälle siihen sopivan Cell Growth median. PromoCell on arvostettu saksalainen toimija, joka tarjoaa laajan valikoiman primäärisoluja ja niille räätälöityjä tuotteita.
  • Vaihtoehtoisesti voi ostaa Human Primary Cell- tuotteen ja siihen sopivan Cell Growth median, jolloin saat kaupan päälle DetachKitin solujen entsymaattiseen irrottamiseen.

Tarjoukset ovat voimassa vain 12.-30.9.2022.

Nukleiinihappojen visualisointiin

  • DNA:ta pilkkomaton ja turvallinen ratkaisu geelien visualisointiin: FastGene Blue/Green LED Transilluminator XL tarjoushinnalla 1869 eur
  • Lisäksi tutut, herkät ja turvalliset Midori GREEN-nukleiinihappovärit nipputarjouksessa! Osta kolme 1 ml:n tuotetta yhteishintaan 255 eur (normaalihinta 99 eur/kpl). Lue lisää täältä.

Syksyn Biotopics-lehti on julkaistu! 

Lue uusi syksyn Biotopics-tarjouslehti täältä – saat lisää tietoa tarjoustuotteista. Samalla voit tutustua uutuuksiin spektrofotometrien, eläinlääkinnällisten DNA-näytteiden eristyksen, solujen senesenssin detektion ja kudosten homogenisoinnin saralla. Muista myös kevään lehden tarjoukset, jotka jatkuvat vuoden loppuun (ks. alla).

Kevään Biotopics-lehti on julkaistu!

Kevään kattava Biotopics on nyt luettavissa täältä. Sieltä löydät muun muassa uudet Qsep Bio-Fragment Analysaattorit, PromoCellin sertifioidut soluviljelyreagenssit sekä Biowestin tuotteet, joilla korvaat PromoKinen lopetetut suosikkituotteet. Lisäksi lehdessä on Cuoriosiksen uusi solukuvantamislaite, MN:n bead-putkitarjous ja Dojindon uutuustuotteet.

Lehden hinnat ovat voimassa vuoden 2022 loppuun.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää jostain kampanjatuotteesta, voit lähettää tiedustelusi alla olevan lomakkeen kautta, tai kysyä City-Labista.

Kysy meiltä mitä tahansa kampanjoihin liittyen!

Voit myös piipahtaa liikkeessämme ja jutella henkilöstömme kanssa. Palvelemme sinua mielellämme!

Tilaa lähimmän City-Lab -toimipisteesi uutiskirje ja saat aina ajantasaiset tiedot bioalan uutuuksista.