City-Lab: laajin labra-alan tuotevalikoima ulottuvillasi!

10-11-2023

”Tilaan monen valmistajan ja toimittajan tuotteita, mutta saan kaiken yhdellä tilauksella ja yhdestä paikasta – City-Labista.”

– Tutkimusteknikko syöpätutkimusta tekevässä ryhmässä

Kun hankit tuotteita tutkimukseen, valitse kumppani, jolla on mahdollisimman laaja valikoima. City-Lab edustaa 12 bioalan johtavaa toimittajaa ja yli 400 tuotemerkkiä. Mitä labra-alan tuotemerkkejä tunnet? Todennäköisesti suurin osa mieleesi juolahtavista brändeistä on kauttamme saatavilla. Tarkista vaikka aakkostettu tuotemerkkilistauksemme!

Laaja valikoima palvelee kaikissa tilanteissa.

  1. Vertailu: Kun haluat juuri sen tietyn artikkelissa mainitun tuotteen, me selvitämme miltä toimittajilta tuotetta saa. Esittelemme sinulle hinta- ja saatavuustiedot. Näissä voi olla hyvin suurtakin vaihtelua!
  2. Säästät kuluissa: Kun haluat täydentää labran varastoja monilla tuotteilla, on erittäin kätevää tilata kaikki yhdestä paikasta ja noutaa tuotteet yhdellä kertaa. Saat kuitenkin samalla hyödynnettyä eri tarjouskampanjat eikä City-Labin kautta tehtyihin tilauksiin pääasiassa lisätä toimituskuluja tai muita lisiä.
  3. Puolueettomuus: Kun haluat tuotteen tiettyyn tarkoitukseen – vaikkapa pipetinkärjen tai seerumin, merkistä viis – etsimme sinulle parhaat vaihtoehdot toimittajiemme valikoimista. Lähtökohtana on sinun tutkimuksesi tarpeet, ei yksittäisen toimittajan valikoiman rajoitukset.

Vaikka valikoimamme on laaja, et uppoa loputtomaan vaihtoehtojen suohon. City-Labin asiakaspalveluspesialistit ovat pääosin biologeja, bioalan insinöörejä tai biokemistejä. Saatat löytää jopa paremmin tutkimukseesi sopivan tuotteen kuin mitä olit alun perin ajatellut!

Tule käymään omaan City-Labiisi tai ota yhteyttä! Tilaa uutiskirjeemme ota yhteyttä-osiossa tai myymälässämme ja pysyt kärryillä parhaista tarjouksista ja uutuustuotteista.

Jaa tämä artikkeli

Tilaa lähimmän City-Lab -toimipisteesi uutiskirje ja saat aina ajantasaiset tiedot bioalan uutuuksista.