City-Labin uusi ilme

08-02-2021

City-Labin ilme on säilynyt pitkään hyvin samana. Tämä on hyvä asia tunnistettavuuden vuoksi, mutta jossain vaiheessa sekin kaipaa uudistusta. Nyt kun yrityksessämme tapahtui muitakin muutoksia, oli ajankohta mitä parhain pienelle kasvojen kohotukselle.

Viime vuoden lopulla aloimme pohtimaan, mitä voisimme tehdä yritysilmeellemme. Miten voisimme viestiä paremmin, mitä olemme ja mitkä ovat arvomme? Logon päivittäminen tuli ensimmäisenä mieleen. Olihan se ollut jo pitkään puhtaasti tekstipohjainen. Samalla halusimme päivittää myös värimaailmaa vastaamaan tätä päivää, mutta kuitenkin siten, että se kestää aikaa. Tällaisen prosessin toteuttaminen ei ollutkaan ihan yksinkertainen juttu. Monia kysymyksiä leijui ilmassa. Onko logo edelleen tekstipohjainen vai tuommeko siihen jonkin kuvan? Mikäli päädymme kuvalliseen logoon, niin millainen kuva sopisi meille?

Asetimme logolle kuitenkin joitain perusvaatimuksia. Halusimme, että meidän toimialamme näkyy siinä. Koemme olevamme Life Science -tuotteisiin sekä tutkimuksen palveluun keskittynyt biokauppa, joka mahdollistaa uuden luomisen vapauttamalla resursseja tieteen tekemiseen. Vaikka toimimme kovan tutkimuksen ytimessä, halusimme logossa näkyvän yrityksen arvostamista asioista luonnon ja humaanin suhtautumisen elämään. Parin kuukauden työstämisen jälkeen päädyimme kuvissa esiintyviin versioihin ja väreihin.

Uusi logomme tulee näkymään kaikessa viestinnässämme eri muodoissa ja jopa eri väreissä. On yksiväristä ja kaksiväristä versiota. Tekstillä ja ilman. Jokaiseen tilanteeseen omansa. Ohessa muutamia eri versioita logosta.

Meistä olisi aivan mahtavaa, jos antaisitte tästä uudistuksesta palautetta vieraillessanne meidän liikkeissämme, tai sitten ihan sähköpostitse vaikka meidän info-postiin (info@city-lab.fi). Tämä palaute on meille tärkeää. Kertokaa vaikka mitä tunteita tämä uudistus teissä herättää. Samaistutteko samoihin tunteisiin, kuin miten me koemme yritysilmeemme. Pienenä suomalaisena yrityksenä pystymme reagoimaan palautteisiin nopeastikin, koska olemme täällä teitä varten.

 

Kirjoittaja: Vesa Rauhala

Jaa tämä artikkeli

Tilaa lähimmän City-Lab -toimipisteesi uutiskirje ja saat aina ajantasaiset tiedot bioalan uutuuksista.