Uudet nettisivut ja My City-Lab

24-11-2021

Kuten Vesa kertoi elokuun kirjoituksessaan, olemme edistäneet paljon toivottua nettisivu-uudistusta keväästä asti. Nyt uudet sivut ovat vihdoin julkaistu ja kaikkien nähtävillä. Ainakin me cittarilaiset olemme niistä hyvin innoissamme!

 

Jo pitkään oli ollut selvää, että vanhat nettisivut eivät palvelleet kunnolla teitä asiakkaita eivätkä meitä cittarilaisia. Ideoita pyöriteltiin moneen otteeseen ja lopulta tammikuussa päätimme antaa asian ammattilaisten käsiin. Upea Gut Studion porukka otti haasteen vastaan ja lopputuloksena ovat nämä upeat nettisivut, jotka ovat sekä ilmeeltään selkeämmät että toiminnallisuudeltaan paljon paremmat.

 

Kauniin ulkonäön lisäksi saimme nettisivuille myös paljon toivotun palvelukanavan, My City-Labin. Pyytämällä toimipisteestämme omat henkilökohtaiset tunnukset, pääset kirjautumaan kanavalle ja tarkastelemaan kaikkia tekemiäsi tilauksia reilun kahden vuoden takaa. Näet esimerkiksi, milloin tuotteet on noudettu, ja milloin on vielä saapumattoman tuotteen arvioitu toimitusaika. Voit toki edelleen kysyä näitä asioita suoraan meiltä, sillä teitä varten olemme olemassa, mutta mikäli joskus haluat saada tiedon nopeammin, kun teet kenties muita asioita tietokoneella, se on nyt mahdollista.

 

 

Otamme toki edelleen palautetta ja kehitysehdotuksia vastaan, niin nettisivuihimme, kuin My City-Lab -kanavaan liittyen. Mikäänhän ei ole koskaan valmista. Aiomme kehittää sivujamme tästä lähtien aktiivisesti ja säännöllisesti. Erityisesti My City-Lab -palvelukanava on kehityksen kohteena, sillä haluamme siitä työkalun, joka palvelee teitä mahdollisimman hyvin kaikissa arkisiin ja rutiininomaisiin asioihin liittyvissä tilanteissa. Me asiakaspalvelijat olemme kuitenkin edelleen työpisteidemme ääressä juuri teitä varten, valmiina auttamaan etenkin niissä vähemmän rutiininomaisissa asioissa.

 

Joku ehkä jo huomasikin, että blogimme on saanut nyt myös oman nimen, Tieteen takana. Aiomme jatkossa panostaa entistä enemmän blogi-tekstien tuottamiseen muun muassa asiantuntijoiden vieraskynä-kirjoitusten muodossa. Mikäli teillä on siis mielenkiintoinen aihe mielessä, kerro siitä ihmeessä meille! Blogin lisäksi aiomme kehittää myös muuta viestintää, mutta ei siitä vielä sen enempää. Antoisia lukuhetkiä ja pysykäähän kuulolla!

 

Jaa tämä artikkeli

Tilaa lähimmän City-Lab -toimipisteesi uutiskirje ja saat aina ajantasaiset tiedot bioalan uutuuksista.