City-Lab 30 vuotta – juhlassa palkittiin kolme toimittajaa hyvästä yhteistyöstä!

28-03-2023

Tänä vuonna City-Lab täyttää 30 vuotta. Juhlimme virstanpylvästä juhlanäyttelykiertueella Oulussa, Kuopiossa, Helsingin Biomedicumissa ja Viikissä sekä Turussa. Kiitos kaikille näyttelyissä vierailleille ja toimittajillemme, joiden tuotespesialistit olivat esittelemässä tuotteitaan ja laitteitaan!

City-Labin poppoo juhlatunnelmissa.

Näyttelykiertue päättyi 14.3.23 Turkuun, missä järjestimme toimittajillemme vielä erillisen juhlatilaisuuden. Halusimme näin kiittää heitä hyvästä yhteistyöstä. Koska meillä on hyvät ja suorat yhteydet toimittajiimme, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ajantasaiset hinta-, tarjouskampanja- ja saatavuustiedot sekä yhteyden tuotespesialisteihin aina tarpeen vaatiessa. Myös City-Labien hyllyvalikoima rakennetaan yhteistyössä toimittajien kanssa, asiakastoiveita kuunnellen.

Tilaisuudessa palkitsimme kolme toimittajaa City-Lab 30 vuotta-palkinnoilla. Näistä jokainen sai valita hyväntekeväisyyskohteen, jolle lahjoitamme 500 euroa.

Turkulainen Biotop on vanhin toimittajamme. Olemme tehneet yhteistyötä vuodesta 1993 asti. Siksi palkitsimme heidät ”Pisin Yhteinen tie(de)”-palkinnolla. City-Labin yritys-slogan on sanaleikki ”Yhteinen tie(de) | Y(our) science”, jolla haluamme kertoa, että olemme tieteen tukena. Biotop on asiakkaillemme tuttu esimerkiksi Macherey-Nagelin eristyskiteistä, Azentan muovituotteista ja PromoCellin solu- ja mediatuotteista.

Biotopin toimitusjohtaja Risto Ranta otti vastaan Pisin Yhteinen tie(de)-palkinnon Sanna Partaselta, City-Labin omistajalta.

Fisher Scientific on suuri kansainvälinen life science-tuotteiden jakelija. Heidän valtava valikoimansa ja asiakkaitamme ilahduttavat tarjouskampanjat ovat tuoneet heille menestystä ja palkitsimme heidät ”Vuoden kasvaja” -palkinnolla. Palkinnon otti vastaan Satu Lindell, akateemisista asiakkaista vastaava avainasiakaspäällikkö.

Avainasiakaspäälliköt Satu Lindell ja Anne-Mari Ekström juhlivat Fisher Scientificin Vuoden kasvaja-palkintoa City-Labin väen kanssa.

BioNordika edustaa suurta joukkoa bioalan valmistajia. Asiakkaillemme erityisen tuttuja yrityksiä heidän valikoimastaan ovat New England Biolabs, Cell Signaling Technology ja Greiner. BioNordikan Suomen toimipiste sijaitsee Meilahden lähellä Pitäjänmäessä ja bionordikalaiset käyvät aina ohi kulkiessaan hakemassa City-Labista styrox-laatikoita, kuivajäätä ja kylmäpatruunoita uudelleen käytettäväksi. Materiaalien kierrätys ja uudelleenkäyttö on meille City-Labissa tärkeää. Tästä syystä halusimme palkita BioNordikan ”Aktiivisin kierrättäjä”-palkinnolla!

BioNordikan toimitusjohtaja Sari Nousiainen otti Aktiivisin kierrättäjä-palkinnon vastaan Maija Tammisen ja Hanna Laihon kanssa. 

Paljon onnea palkituille!

Jaa tämä artikkeli

Tilaa lähimmän City-Lab -toimipisteesi uutiskirje ja saat aina ajantasaiset tiedot bioalan uutuuksista.