GrowDex® Hydrogeelit

Tuotetietoa

 

Teetkö 3D-solutöitä, tai käytätkö eläinperäisiä materiaaleja kuten kollageeni tai Matrigel tutkimuksessasi?
Oletko joskus kohdannut haasteita tuotteen saatavuuden tai lottivaihteluiden kanssa? Entä oletko yrittänyt tehdä kuvantamisen töitä,
mutta törmännyt tuotteen autofluoresenssiin? PerkinElmerillä on tarjota erittäin hyvä vaihtoehto, GrowDex® hydrogeelit tarpeisiisi!

Huonelämpötilassa käsiteltävät nanoselluloosasta valmistetut GrowDex-hydrogeelit luovat ihmiskehoa muistuttavan kasvuympäristön sekä ne sopivat erittäin hyvin skaalautuviin ja automatisoituihin tutkimuksiin suorituskyvystä tinkimättä. GrowDase puolestaan mahdollistaa tehokkaan ja yksinkertaisen tavan ottaa solut talteen jatkokäsittelyä varten. Yhdistettynä ne tarjoavat 3D-soluviljelytutkimuksia varten ihanteellisen ratkaisun, joka tuottaa toistettavia ja luotettavia tuloksia ja auttaa näin tutkijoita paremmin ennustamaan lääkeaineiden tehokkuutta ennen eläin- ja ihmiskokeisiin siirtymistä.

GrowDex on peräisin kasvimateriaalista, erittäin tarkasti QC-testattu, lottivariaatioita ei siis ole. Siitä on poistettu kaikki muut ylimääräiset komponentit; se ei siis sisällä ylimääräistä DNA:ta, RNA:ta eikä proteiineja. Se soveltuu erinomaisesti HTS sekä HCS-tutkimukseen; se ei edellytä tarkkoja lämpötiloja toimiakseen. Koska tuote on ollut markkinoilla jo tovin aikaa, löytyy sille runsaasti tukimateriaalia! Kerro meille, minkälaista tutkimusta teet, ja me autamme sinua valitsemaan itsellesi sopivimman tuotteen tutkimukseesi.

Lue täältä miten voit helposti vaihtaa eläinperäisestä matriisista Growdexiin!

 

 

Lisätietoa löydät alla olevista linkeistä:

GrowDex-A Instructions for Use
GrowDex Instructions for Use
GrowDase Instructions for Use
GrowDex-T Instructions for Use

APPLICATION NOTE
Guidelines for using GrowDex in cell-based assays

GUIDE
GrowDex Technical Protocols

GUIDE
Guide to Reducing the Cost and Time to Set-up Reproducible HTS/HCS with 3D Cell Models

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä GrowDexiin liittyen, ota yhteyttä tästä!

You can also stop by City-Lab and chat with us, we are more than happy to help you!

Tilaa lähimmän City-Lab -toimipisteesi uutiskirje ja saat aina ajantasaiset tiedot bioalan uutuuksista.