Labnet

Uusin LaborTOPS on julkaistu!

Vuoden ensimmäisessä LaborTOPS-lehdessä on tarjouksessa muun muassa

  • LLG:n laadukas agaroosi (176,68 euros/500g)
  • LLG:n aspiraattori, spektrofotometri ja lämmittävä magneettisekoittaja
  • Ritterin RiTips Evolution-dispenserkärjet
    •  Yhteensopivat mallit: Ritter Ripette®, Ripette® pro and Ripette® genX, Biohit eLine®-Dispenser, Brand HandyStep, HandyStep ® S and HandyStep electronic, EasyStep, Eppendorf Multipette® M4*, Multipette® stream, Multipette ® plus and Multipette® 4780, Gilson Repetman®, Minilab 100/101, STEPMATE Handrop. * without activated display
  • Sartoriuksen Entris II-vaa’at
  • Lue koko lehti tästä.

Tarjoukset ovat voimassa 31.3.2023 asti.

 

Ruiskusuodattimet 

Monikäyttöiset, yksittäispakatut LLG:n SPHEROS-ruiskusuodattimet. Luer-Lock-naarasliitin ja Luer-Slip-urosliitin, sopii kaikkiin ruiskuihin, joissa on Luer-liitin. Katso tarjoushinnat alta.

Toistaiseksi voimassa. 

 

Solulaskurislidet

NanoEntek on Countess-solulaskurin ja Countess-sliden kehittäjä ja valmistaja. Heiltä C-slide-solulaskentalasit edulliseen hintaan: 80 e/50 slidea (100 testiä). Ei tarvetta peitinlaseille, kertakäyttöinen, laadukas optinen muovi. Sopii käytettäväksi Countess- ja Countess II-solulaskurien kanssa.

Toistaiseksi voimassa.

 

Uusi LabnetTOPS on julkaistu!

Lue syksyn lehdestä käyttökokemuksia PHCbi:n soluviljelyinkubaattoreista, tutustu Promegan transfektio-uutuuteen (ja esimerkiksi heidän väitöskirjaopiskelijoille tarjoamaansa pakettiin). Tietoa myös Activ Motifin epigenetiikkatuotteista ja tietoresursseista (podcast, webinaarit ym.) ja Biosanin laboratorion pienlaitteiden tuoteperheestä. Tartu myös Axygenin viilentävän mikrosentrifuugin tarjoukseen! Lue lehti tästä.

 

 

 

 

Kysy meiltä mitä tahansa kampanjoihin liittyen!

Voit myös piipahtaa liikkeessämme ja jutella henkilöstömme kanssa. Palvelemme sinua mielellämme!

Tilaa lähimmän City-Lab -toimipisteesi uutiskirje ja saat aina ajantasaiset tiedot bioalan uutuuksista.