Kolme syytä valita City-Lab

18-09-2023

City-Lab on palvellut tieteentekijöitä kolmenkymmenen vuoden ajan. Meidän perustehtävämme on aina ollut helpottaa tieteentekijöiden arkea ja hoitaa aikaa vievät rutiinit heidän puolestaan. Älä turhaan käytä aikaa sopivan tuotteen etsimiseen, me teemme sen puolestasi.

1. Ymmärrämme tarpeesi

Usein asiakkaamme tarvitsevat apua tuotteen ominaisuuksien määrittämiseen. Me City-Labilla olemme tutkimustuotteiden ammattilaisia ja osaamme kysyä oikeat kysymykset.

2. Säästä aikaa ja rahaa

Meillä on käytettävissä yli 400 tuotemerkin tuotevalikoima ja 13 toimittajan tuki. City-Labin asiakaspalveluspesialisteilla on hyvä käsitys eri toimittajien valikoimista: tiedämme, mistä lähdemme etsimään haluamaasi tuotetta.

Lisäksi meillä on suorat yhteydet tuotespesialisteihin. Esimerkiksi laitehankintaa tehdessä osaamme välittää tarjouspyynnöt ja lisäkysymykset juuri oikeille ihmisille ja saamme vastaukset viiveettä. Olemme myös perillä käynnissä olevista tarjouskampanjoista – voit säästää selvää rahaa!

3. Palvelumme on ilmaista

Asiakkaana et maksa asiantuntemuksestamme mitään. Maksat tuotteesta saman hinnan kuin suoraan toimittajalta tilaamalla. City-Labista noudettuihin tilauksiin ei myöskään yleensä lisätä laskutuslisiä tai toimitusmaksuja. Anna siis meidän etsiä tutkimukseesi sopivat tuotteet ja vapauta aikaa tieteen tekemiseen!

Ota meihin yhteyttä tai tule käymään omaan City-Labiisi. Olemme tehneet aiheesta myös videon:

Jaa tämä artikkeli

Tilaa lähimmän City-Lab -toimipisteesi uutiskirje ja saat aina ajantasaiset tiedot bioalan uutuuksista.