VingLab

Tietoa toimittajasta

VingLab on Vingmed Oy:n laboratorioyksikkö. Vingmed on yksi pohjoismaiden suurimpia terveydenhuollon- ja laboratoriotuotteiden jakelijoita. Yritys on toiminut Pohjoismaissa jo yli 50 vuoden ajan.

VingLab
on laboratorioalan tuotteisiin erikoistunut jakelija. Toimimme yhteistyössä maailman johtavien laboratorioalan valmistajien kanssa. Tuomme maahan ja myymme arvostettuja tuoteratkaisuja tutkimus- teollisuus- ja opetuskäyttöön sekä kliiniseen laboratoriodiagnostiikkaan

Tarjoamme asiakkaillemme kokeneiden asiantuntijoiden henkilökohtaisen palvelun. Toimitilamme ja varastomme sijaitsevat Espoossa. Nopeat ja luotettavat toimituksemme kaikkialle Suomeen varmistavat osaltaan asiakkaillemme sujuvan työnteon.Tuotteet

Monipuolinen tuotevalikoimamme koostuu korkealaatuisista laboratoriotarvikkeista  ja -laitteista. Tärkeimpiä tuotealueitamme ovat mm. nesteenkäsittely, biomonitorointi, suodatustekniikka, näytteiden käsittely, lämpötekniikka ja ravistelijat , solubiologia, reagenssit, molekyylibiologia, mikrobiolgia sekä kliininen diagnostiikka.

Biotopin liiketoiminta ja edustukset ovat siirtyneet VingLabille 18.09.2023 alkaen. Pitkäaikainen yhteistyö City-Lab Oy:n kanssa jatkuu.

Tilaa lähimmän City-Lab -toimipisteesi uutiskirje ja saat aina ajantasaiset tiedot bioalan uutuuksista.