Upeat LLG:n BlackWeek tarjoukset 24.11.-30.11.!

Nyt on loistava hetki täydentää laboratorion pienlaitevalikoima. Tarjouksessa mm. lämpöhaude, spinneri, erilaisia sekoittajia sekä pipetintäyttäjä. Tarjoustuotteet ja hinnat löydät täältä.

Suurin osa tuotteista löytyy heti City-Labin varastosta, joten ole nopea!

Kampanja on voimassa 24.11.-30.11. Hinnat alv 0%.

Corningin solulaskurin ostajalle nyt vapaavalintainen pienlaite kaupan päälle!

Pienikokoisella Corningin solulaskurilla lasket solusi tarkasti ja nopeasti. Laitteen kanssa voidaan käyttää useimpia uudelleenkäytettäviä laskukammioita, joten säästät myös rahaa! Laitteeseen on mahdollista ostaa myös erillinen ohjelmistopaketti organoidien laskemiseksi.

Ostaessasi nyt Corningin solulaskurin (cat. 6749) saat valita viidestä pienlaitteesta mieluisimman kaupan päälle! Tutustu kampanjaan tarkemmin täältä.

Kampanja on voimassa 31.12.2020 asti.

Uusin Labortops on ilmestynyt!

Tarjouksessa mm. vaakoja sekä paljon muita pienlaitteita (esim. pH- ja johtokykymittareita, lämpöhaude,…). Lisäksi suojavarusteita ja laboratorion lasitavaraa. Lue lisää tarjoustuotteista täältä!

Tarjoushinnat ovat voimassa 31.12.2020 asti.

Uutuuksia 3D-soluviljelyyn!

• PHCbi PRIMESURFACE® 3D-soluviljelylevyt – sferoidien kasvatus ja analysointi samalla levyllä!

• PHCbi 96 Slit-Well® -levyt – medianvaihto voidaan suorittaa yhdellä pipetoinnilla häiritsemättä sferoideja, katso video!

• Corning® Elplasia® -levy – yhdessä kuopassa monta tasalaatuista sferoidia! Saatavana 6-, 24-, 96- ja 384-formaatissa, katso video!

• Corning® Matrigel® Matrix-3D Plates – matrigeelillä päällystetyt 96– ja 384-kuoppalevyt, jotka mahdollistavat myös ”sandwich” sekä ”embedded” -kasvatuksen

Tutustu kaikkiin soluviljelyuutuuksiin tarkemmin täältä.

Kysy lisää ja tilaa meiltä City-Labista!