Labnet

Labnet Oy luotettava kotimainen yritys, joka on perustettu 1971, eli tasan 50 vuotta sitten! Labnetin emoyhtiö on G.W.Berg & Co. Ab (GWB). Labnet on life science -tuotteiden jakelija ja heidän myydyimpiä tuotteitaan ovat LLG-tuotteet, laboratorion pienlaitteet, vasta-aineet sekä soluviljelytuotteet ja -muovit.

Vuoden viimeinen Labortops-lehti on ilmestynyt!

Labnet täyttää tänä vuonna pyöreät 50 vuotta ja juhlii tätä koko vuoden. Juhlavuoden viimeinen Labortops on ilmestynyt ja pääset tutustumaan siihen tästä. Tarjouksessa mm. mikrosentrifuugit, BRANDin pipettori, TWT:n pH-mittarit, Thermon vesihaude beadeilla, IKAn magneettisekoittajat sekä LLG:n digitaalinen vortex.

Tarjoushinnat ovat voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

 

Uusin LabnetTOPS-lehti luettavissa nyt!

Uusimmasta lehdestä voit lukea Labnetin 50-vuotisjuhlavuoden kuulumisia, muun muassa Itämeri-päivästä John Nurmisen säätiön kanssa, Labnetin vinkit CO2-inkubaattorien ja syväjääpakastimien valintaan, sekä myydyimmät LLG-tuotteet. Kurkkaa myös edulliset Discover Promega -tuotepaketit sivulta 13! Pääset lukemaan lehden tästä.

 

Labnetit mahtavat laitepaketit!

Labnet on kehittänyt juhlavuoden kunniaksi myös loistavat laitepaketit. Saatavilla kolme vaihtoehtoa; Sweet&Sour, Shake it Off sekä Rock&Roll. Tutustu pakettien sisältöihin tästä ja kysy lisää City-Labista!

Tarjoushinnat ovat voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

 

Jaa tämä artikkeli

Haluatko kuulla ajankohtaisista tarjouksista ja bioalan uutuuksista?

Tilaa City-Lab uutiskirje