Neurotieteen tutkimustyöstä City-Labin asiakaspalveluun

01-06-2023

Olen Uni Rankka ja aloitin nyt toukokuun alussa City-Labin Biomedicumin toimipisteessä Nancyn perhevapaan sijaisena asiakaspalvelussa.

Valmistun piakkoin Translationaalisen lääketieteen maisteriksi täältä Meilahdesta, joten kampus on minulle jo ennestään tuttu. Onkin ollut mukavaa tavata edelleen edellisiä opiskelu- ja työkavereita City-Labissa. Kandini olen tehnyt Viikissä molekyylibiotieteistä.

Graduni tein Haartman-instituutissa Karita Haapasalon ryhmässä (Inflammation and Infections group) Alzheimerin tautiin ja komplementtijärjestelmään liittyen. Tutkimustaustaa minulla on neurotieteen ja luonnollisen immuniteetin osalta muistakin ryhmistä, joten olen kerennyt itse tekemään monta ELISA:a ja Western blottia – ja paljon soluviljelyä. Monet tuotteistamme ovat siis minulle ennestään tuttuja, uusia opettelen töiden ohessa jatkuvasti!

Aiemmin tutkimustöissä juoksin välillä tänne City-Labiin hädässä hakemaan jotain tarvittavaa tuotetta (joskus myös karkkia). Nyt on kivaa olla itse se avuntuoja, joka voi tarjota uuden puskurin loppuun käytetyn tilalle ja mahdollistaa kriittisen eksperimentin!

Nähdään Biomedicumissa!

 

Lue myös Biomedicumin Isan blogipostaus.

Jaa tämä artikkeli

Tilaa lähimmän City-Lab -toimipisteesi uutiskirje ja saat aina ajantasaiset tiedot bioalan uutuuksista.