Revvity

Tietoa toimittajasta

PerkinElmer on nyt Revvity. Revvity-konserni on maailman johtavia terveysteknologian yrityksiä. Revvity Finland Oy myy laitteita, reagensseja ja ohjelmistoja luonnontieteellistä tutkimusta, kliinistä diagnostiikkaa ja teollisuutta varten. Heidän myydyimpiä tuotteitaan ovat mittalaitteet, tutkimusreagenssit ja kulutustarvikkeet Life Science-tutkimukseen sekä tutkimuslaitteiden huoltopalvelu.

Viimeisten vuosien aikana Revvity on laajentanut tuotevalikoimaa erityisesti tutkijoille, jotka tekevät töitä solujen kuvantamisen parissa. Revvityn tuotevalikoimasta löytyy mm. erinomaisia kuoppalevyjä, PhenoVue solukuvantamisreagensseja, GrowDex hydrogeelejä, solulinjoja ja paljon muuta. Heidän tuotevalikoimastaan löytyvät myös radiokemikaalit, Western Blot reagenssit sekä reagensseja ja laitteita esim. In vivo tutkimuksen saralle. Käy tutustumassa lisää osoitteessa: revvity.com.Tuotenostot

Teetkö 3D-solutöitä, tai käytätkö eläinperäisiä materiaaleja kuten kollageeni tai Matrigel tutkimuksessasi? Lue lisää PerkinElmerin ja UPM:n uusista täysin kasvipohjaisista GrowDex Hydrogeeleista täältä!

Joko tutustuit hTRF-teknologiaan perustuviin Cisbion kitteihin PerkinElmeriltä? Lue lisää helppokäyttöisistä ELISA-kiteistä täältä!

Tilaa lähimmän City-Lab -toimipisteesi uutiskirje ja saat aina ajantasaiset tiedot bioalan uutuuksista.